Overige Informatie


Op deze pagina tref je extra informatie aan over diverse onderwerpen rondom onze programma's.

Je overweegt of je hebt reeds besloten een cursus, training of coachingsprogramma te gaan volgen of hebt als opdrachtgever een mogelijke opdracht of verzoek. Je kunt een mail met je contactgegevens, vraag, aanmelding, (bel)verzoek of opdracht sturen naar: info@honigcoaching.nl of gaat direct naar Aanbod & Agenda en meld je aan middels de button inschrijven. Je kiest zelf de manier die bij je past. Onze info-mailbox wordt vertrouwelijk behandeld en slechts door maximaal 2 personen beheerd. Wil je liever meteen persoonlijk contact? Jouw contactpersoon is Rüna Honig (te bereiken via het secretariaat: (030) 25 169 16).

Informatie over coaching

De NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) beschikt over een kenniscentrum voor coaching. Er is een database met alle relevante literatuur over coaching, je kunt kennis nemen van diverse onderzoeken naar coaching, lezen over de geschiedenis van coaching en andere relevante informatie of actualiteiten over coaching bekijken.Zie daarvoor: https://www.nobco.nl/over-nobco/onderzoek-wetenschap

Samenwerkingspartners

VU Law Academy
Academie voor de Rechtspraktijk
Looney2
Quintin eLearnTools

Informatie over studiepunten

Honig Coaching B.V. is een gecertificeerd opleidingsdienstverlener voor de advocatuur en andere juristen. Wij zijn erkend door de NOvA als opleider voor zowel individueel, klassikaal als afstandsonderwijs (online cursussen) en intervisieactiviteiten.

De meeste programma's zijn geaccrediteerd voor opleidingspunten (niet-juridisch). De opleidingspunten worden per programma vastgesteld. Op deze website staat bij het bewuste programma meestal aangeduid of het programma studiepunten oplevert voor de NOvA en hoeveel punten. De hoofdregel: 1 punt per studieuur/coachuur. Je kunt vaak ook studiepunten krijgen als je tot een andere organisatie behoort dan de NOvA. Vraag bij twijfel altijd na of het bewuste programma studiepunten oplevert voor jouw beroepsorganisatie.

Voor de navolgende organisaties kunnen bepaalde programma's doorgaans studiepunten opleveren:
NOvA Nederlandse Orde van Advocaten
KNB Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie
KBvG Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders
NEVOA Beroepsorganisatie Bedrijfsjuridisch adviseurs
RB Register Belastingadviseurs

Niveaus

Indeling conform de NOvA:

Basis: redelijke voor-en praktijkkennis vereist.

Verdieping: gedegen voor-en praktijkkennis vereist in het desbetreffende vakgebied.

Specialisatie: gedegen praktijkervaring en relevante vooropleiding vereist in het betreffende vakgebied.

Onze programma's laten zich moeilijk vangen in de standaard-indeling van niveaus vereist om aan een bepaald programma optimaal te kunnen deelnemen. Dat heeft er mee te maken dat kennisniveau bij onze soort programma's minder relevant is, omdat het minder om inhoud gaat en meer om bewustwording en vaardigheden. Voor enkele programma's geldt dat een bepaald ervaringsniveau of voorkennis vereist is. Indien dit het geval is, is dat specifiek aangegeven. In alle andere gevallen is de indeling in niveaus niet vermeld en wordt uitgegaan van een basisniveau.

Over Ons

Honig Coaching B.V.  faciliteert coaching in de ruimste zin des woords. We coachen zelf en we leren anderen coaching inzetten op de werkplek. Dat is ons speerpunt en het hart van onze expertise.

Vestigingen Honig Coaching
Locatie Utrecht (hoofdlocatie)
Ramstraat 23
3581 HC Utrecht

Locatie Nijmegen
St. Annastraat 198 G
6525 GX Nijmegen

Locatie Amsterdam
Jan Luijkenstraat 102
1071 CV Amsterdam

Overige gegevens 
Honig Coaching B.V. te Utrecht
ABN AMRO Bank
IBAN: NL81 ABNA 0539 7951 78 en
IBAN: NL38 ABNA 053 2598 261
BIC: ABNANL2A
Kvk Honig Coaching B.V.: 30148624
BTW-nummer: NL806971423B01

Doelgroepen

Honig Coaching B.V. is een gecertificeerd opleidingsdienstverlener voor juristen. Deelnemers kunnen na het afronden van een coachingsprogramma of (online) cursus/training dan wel na deelname aan een intervisiebijeenkomst bij Honig Coaching B.V. en/of bij haar bedrijfsonderdelen The Practical Lawyer Online en Lawyers2meet opleidingspunten ontvangen voor de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) en andere juridische of aanverwante beroepsgroepen.

Contactgegevens

Honig Coaching B.V.

Ramstraat 23 (secretariaat en correspondentieadres)
3581 HC Utrecht
T: +31 (0)30 25 169 16
W: www.honigcoaching.nl
E: info@honigcoaching.nl

Lawyers2meet
T: +31 (0)30 25 169 16
W: www.lawyers2meet.nl
E: info@lawyers2meet.nl

The Practical Lawyer Online
T: +31 (0)30 25 169 16
W: www.thepracticallawyeronline.nl
E: info@thepracticallawyeronline.nl