Incompany

Een incompanycursus of training op eigen locatie? Daarover wordt u geïnformeerd op deze pagina.

Onze incompanycursussen en trainingen zijn de corebusiness van onze praktijk. Niet zo gek, want incompany werken verhoogt het rendement en biedt daarnaast nog vele andere voordelen. Het programma kan worden afgestemd op de praktijk van de organisatie, er is meer ruimte voor een individuele benadering van de deelnemers waardoor hun persoonlijke motivatie stijgt, de tijd wordt optimaal benut, de kosten per deelnemer zijn gemiddeld lager en u heeft de planning en locatie in eigen hand.

Als advocatenkantoor, bedrijf, overheidsinstelling of andere juridische organisatie kunt u in samenspraak met ons uw eigen cursus of training samenstellen of een totaalpakket door ons laten componeren bestaande uit een combinatie van een cursus/ training, coachingsprogramma en/of intervisie. U kiest zelf het tijdstip en de plaats.

Onze incompanyprogramma's zijn van hoge kwaliteit, bijzonder effectief en praktijkgericht en worden door onze enthousiaste docenten op deskundige manier overgedragen. U profiteert hierbij optimaal van de expertise van onze docenten, die zelf uit de juridische praktijk afkomstig zijn.

Incompany-aanbod (zie ook onze actuele agenda
Hieronder volgt een overzicht van ons aanbod. U kunt echter ook uw eigen pakket met onderwerpen samenstellen.

Cursussen en trainingen 

Coachen, begeleiden en leidinggeven

 • Patroonscursus nieuwe stijl (specifiek voor patroons in de advocatuur) (1 of 2 daagse)
 • Basistraining Coachend begeleiden in de advocatenpraktijk/ in de juridische praktijk (senior medewerkers,interne coaches en mentoren, HRM) (2 daagse)
 • Basistraining Praktisch leidinggeven en coachend begeleiden (hogere echelon) (2 daagse) Ook wel genoemd: succesvol coachen en aansturen in de juridische praktijk
 • Basistraining Coaching basics(voor trusted advisors, prakrtijkbegeleiders, interne coaches en iedereen die geinteresseerd is in coaching binnen een juridische context (1 daagse).
 • Vervolgtraining Coachvaardigheden (voor iedereen die een van de genoemde basiscursussen heeft gevolgd) (dagtraining eventueel met intervisie)

Persoonlijke effectiviteit (niet in 2021)

 • Praktijktipcursus Persoonlijke effectiviteit in de juridische praktijk, deel 1 en deel 2, los in te kopen (bouwstenenpakket naar keuze: timemanagement, praktijkorganisatie, stress-en gedachtemanagement, work-life-balance, communicatie, beïnvloeden en overtuigen, onderscheidend profileren, feedback, grensvaardigheid, omgevingsbewustzijn en politiek) (1 of 2 daagse)
 • Praktijktipcursus Time management, praktijkorganisatie en persoonlijk leiderschap (1 of 2 daagse)
 • Praktijktipcursus Persoonlijke effectiviteit voor stagiaires/junior juristen: 500 praktijktips voor de beginnend jurist (alleen als 2 daagse, geschikt voor opleidingsprogramma).

Intervisie

 • Intervisiecursus voor gespreksleiders in de advocatuur/ in juridische organisaties (dagcursus plus terugkombijeenkomst) (georganiseerd door Lawyers2meet)      

Beinvloedingsvaardigheden

 • Basiscursus Effectief beïnvloeden en overtuigen in de juridische praktijk (dagcursus)

Overig incompany

 • Externe begeleiding van een intervisie of een intervisietraject ''on the job''(georganiseerd door Lawyers2meet)
 • Diverse coachingsprogramma’s op maat gemaakt
 • Bouwstenenpakket (combinatie van cursus met coaching of intervisie)

 

Voor de Agenda klik hier