Actualiteiten en tips

Informatie over coaching: whitepaper in opdracht van de NOBCO

Dit document geeft inzicht in de recente ontwikkelingen rondom coaching: wat is het maatschappelijk belang van coaching en wat weten we nu over de effectiviteit? Hoe kies je een coach?

https://www.nobco.nl/cms/files/2022-01/icf-nobco-whitepaper-nl-coaching-intransparante-markt-27jan22.pdf


The Practical Lawyer Online: de populairste cursus van dit moment

Al onze tips en tricks uit onze coachings-en trainngspraktijk delen wij online met onze doelgroep. Nuttige praktijktips tegen een scherpe prijs en dus voor iedereen toegankelijk. Jezelf verder ontwikkelen als T-shaped lawyer, in je eigen omgeving en op je eigen tempo. Wat is er nu comfortabeler dan dat?

De meest gevolgde cursus van dit moment: Effectief beinvloeden en overtuigen. Met deze online cursus versterk je door middel van zelfcoaching je beinvloedingsvaardigheden en gezag als jurist.


Coaching on Demand

Nieuw! 

Voor juridische organisaties die coaching laagdrempelig en betaalbaar willen faciliteren bieden we in 2022 een nieuw product aan: ‘Coaching on Demand’. Dit houdt in dat iedereen in de organisatie, ongeacht functie of hiërarchie, toegang heeft tot onbeperkte coaching. Er is ‘op afroep’ een coach beschikbaar. Alle medewerkers kunnen zo, op ieder moment, beschikken over een eigen, passende coach, terwijl de kosten beheersbaar blijven voor de organisatie.

Interesse? Maak een belafspraak met Rüna Honig voor een oriënterend gesprek: info@honigcoaching.nl. Gezamenlijk onderzoeken we dan hoe ‘Coaching on Demand’ functioneel kan worden ingezet in de organisatie.


Online coaching ook in 2022

Als professional kun je op je werk problemen ervaren, die om een directe oplossing vragen. Als gevolg van de coronacrisis zagen wij de vraag naar ad hoc coaching in 2021 sterk toenemen. Om die reden zijn we in 2021 begonnen met het aanbieden van korte online coachingsessies om coaching in moeilijke tijden voor een brede doelgroep toegankelijk te maken. We gaan hier voorlopig mee door in 2022! Meer info onder aanbod coaching op deze website.


Hoe trek je millennials aan en hoe hou je ze tevreden?

https://www.mr-online.nl/hoe-trek-je-millennials-aan-en-hoe-houd-je-ze-tevreden/?utm_source=NieuwsbriefMr&utm_medium=email&utm_campaign=deze_maand_onder_meer_millennials_hoe_houd_je_ze_tevreden&utm_term=2019-07-11

Dit artikel is door The Selection Lab samengesteld aan de hand van interviews met HR professionals van 10 vooraanstaande Nederlandse advocatenkantoren. Een van de uitdagingen die we namelijk steeds weer te horen krijgen in onze gesprekken met HR-professionals in de advocatuur is: hoe trek je millennials aan naar je kantoor of organisatie, en hoe houd je ze tevreden?


Voor de Agenda klik hier