Expertise


Expertise

Wij onderscheiden ons in de markt door onze jarenlange expertise op het gebied van coaching en practical skills, ook wel ‘soft skills’ genoemd, in een juridische werkomgeving, zoals stress- en timemanagement, persoonlijke effectiviteit, persoonlijk leiderschap, leiderschapsvaardigheden, beïnvloeden en overtuigen, trusted advisory, profileren, politieke-en strategische vaardigheden, e.d., in combinatie met een zakelijke, praktische aanpak, die naadloos aansluit bij de doelgroep, die wij uit eigen ervaring kennen. De advocatuur vormt het hart van onze expertise. Via ons grote netwerk in de advocatuur, bedrijfsleven, overheid en de rechterlijke macht onderhouden we nauw contact met experts in het veld. We weten dus wat er speelt, nu en in de toekomst. Daarom zijn wij al jaren trendsetter in de markt.

Onze  coachings-en trainingsprogramma’s leveren in ieder geval studiepunten op voor de NOvA, KNB en meestal ook voor vergelijkbare andere beroepsgroepen.

Voor wie bedoeld?

Wij zijn er voor jou: Millennial, Generatie X, babyboomer of de nieuwe generatie Z op de werkvloer. Kortom, twintigers, dertigers, veertigers, vijftigers en zelfs zestigers, waar je ook toe behoort, wij kennen jouw thema's en helpen je verder. Er is maar één voorwaarde: je moet jurist zijn of in een juridische werkomgeving werkzaam zijn.

 

Over Ons

Honig Coaching B.V.  faciliteert coaching in de ruimste zin des woords. We coachen zelf en we leren anderen coaching inzetten op de werkplek. Dat is ons speerpunt en het hart van onze expertise.

Vestigingen Honig Coaching
Locatie Utrecht (hoofdlocatie)
Ramstraat 23
3581 HC Utrecht

Locatie Nijmegen
St. Annastraat 198 G
6525 GX Nijmegen

Locatie Amsterdam
Jan Luijkenstraat 102
1071 CV Amsterdam

Overige gegevens 
Honig Coaching B.V. te Utrecht
ABN AMRO Bank
IBAN: NL81 ABNA 0539 7951 78 en
IBAN: NL38 ABNA 053 2598 261
BIC: ABNANL2A
Kvk Honig Coaching B.V.: 30148624
BTW-nummer: NL806971423B01

Doelgroepen

Honig Coaching B.V. is een gecertificeerd opleidingsdienstverlener voor juristen. Deelnemers kunnen na het afronden van een coachingsprogramma of (online) cursus/training dan wel na deelname aan een intervisiebijeenkomst bij Honig Coaching B.V. en/of bij haar bedrijfsonderdelen The Practical Lawyer Online en Lawyers2meet opleidingspunten ontvangen voor de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) en andere juridische of aanverwante beroepsgroepen.

Contactgegevens

Honig Coaching B.V.

Ramstraat 23 (secretariaat en correspondentieadres)
3581 HC Utrecht
T: +31 (0)30 25 169 16
W: www.honigcoaching.nl
E: info@honigcoaching.nl

Lawyers2meet
T: +31 (0)30 25 169 16
W: www.lawyers2meet.nl
E: info@lawyers2meet.nl

The Practical Lawyer Online
T: +31 (0)30 25 169 16
W: www.thepracticallawyeronline.nl
E: info@thepracticallawyeronline.nl