The Practical Lawyer Online en blended learning

Wil jij jezelf verder ontwikkelen, maar heb je weinig tijd? Of ben je misschien meer van de zelfcoaching? Dan is The Practical Lawyer Online wellicht iets voor jou. The Practical Lawyer Online is een initiatief van Honig Coaching B.V. en richt zich op online scholing in professionele vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Alle tips en tricks uit 15 jaar coachings-en trainingspraktijk delen wij online. Door met jou uit te wisselen waar je vakgenoten tegen aan zijn gelopen en wat hen heeft geholpen om dat op te lossen, leer je van anderen en versterk je je vaardigheden door middel van zelfcoaching.

Blended learning

Tegenwoordig willen we alles zelf kiezen en samenstellen. We ‘blenden’ ons leven. Ook onze eigen ontwikkeling als professional willen we zelf regisseren. We hebben allemaal andere behoeften. De ene jurist leert graag in een groep, de andere jurist juist individueel. De één laat zich graag spiegelen door een coach, de ander vindt dat allemaal maar navelstaren. Hoe dan ook, je leert het snelst en het best door jezelf op verschillende manieren te prikkelen.Juristen die op verschillende manieren gestimuleerd worden om het beste uit zichzelf te halen, functioneren beter en zijn doorgaans ook gemotiveerder. Blended learning is dan ook een nieuwe trend met vele voordelen.

In samenspraak met The Practical Lawyer Online bieden wij jou de mogelijkheid om zelf te bepalen wanneer en hoe je wilt leren. Je kunt bijvoorbeeld als individu online een cursus volgen in combinatie met individuele coaching of als aanvulling op een groepscursus. Als organisatie kun je een combinatie van een incompanytraining met een online cursusprogramma inkopen en/of een combinatie van een online cursusprogramma met intervisie. Er zijn vele mogelijkheden. Meer weten? Mail naar: info@honigcoaching.nl of neem contact op met Rüna Honig: (030) 25 169 16.

Voor de Agenda klik hier