Coaching leren


Coaching leren

Of je nu patroon bent of op een andere manier leiding geeft, professionals aansturen is meer dan aanmoedigen langs de lijn. Coaching is een prachtig vak. Je krijgt de kans om jouw medewerkers te helpen hun talenten verder te ontplooien. Coachend leidinggeven is eigenlijk niet meer weg te denken uit het moderne management. Maar ook in je rol als trusted advisor of legal coach heb je baat bij coachvaardigheden. Klanten en andere stakeholders willen geen betweter, maar een betrouwbaar klankbord die de juiste vragen weet te stellen om je aan het denken te zetten. Alle aanleiding dus om jezelf in een coachrol te ontwikkelen: leuk en leerzaam.

De vormen van begeleiding die je op onze cursusagenda zult aantreffen zijn:

Groepscursussen

  • algemene leiderschapscursussen: praktisch leidinggeven en coachend begeleiden, effectief coachen en begeleiden 
  • de patroonscursus: specifiek voor het patronaat (echter ook toegankelijk voor professionals die geen patroon zijn of worden)
  • coaching basics: voor alle professionals die willen leren coachen

Individuele coachingsprogramma’s

  • de patroonscursus individueel
  • de jurist als coach
  • leiderschapscoaching

De genoemde cursussen/trainingen worden op open inschrijving gegeven en zijn daarnaast ook in diverse incompany-varianten in te kopen. Wij maken dan op maat een trainingsprogramma, waarbij je kunt kiezen uit een aantal à la carte onderwerpen. Afhankelijk van de leerdoelstellingen bepaal je in overleg met ons op welke onderwerpen je het accent wilt leggen en of je een dagcursus of een tweedaagse cursus of training wenst.

Interesse? Maak een belafspraak met Rüna Honig voor een oriënterend gesprek: info@honigcoaching.nl of geef je meteen op: Aanbod & Agenda

Over Ons

Honig Coaching B.V.  faciliteert coaching in de ruimste zin des woords. We coachen zelf en we leren anderen coaching inzetten op de werkplek. Dat is ons speerpunt en het hart van onze expertise.

Vestigingen Honig Coaching
Locatie Utrecht (hoofdlocatie)
Ramstraat 23
3581 HC Utrecht

Locatie Nijmegen
St. Annastraat 198 G
6525 GX Nijmegen

Locatie Amsterdam
Jan Luijkenstraat 102
1071 CV Amsterdam

Overige gegevens 
Honig Coaching B.V. te Utrecht
ABN AMRO Bank
IBAN: NL81 ABNA 0539 7951 78 en
IBAN: NL38 ABNA 053 2598 261
BIC: ABNANL2A
Kvk Honig Coaching B.V.: 30148624
BTW-nummer: NL806971423B01

Doelgroepen

Honig Coaching B.V. is een gecertificeerd opleidingsdienstverlener voor juristen. Deelnemers kunnen na het afronden van een coachingsprogramma of (online) cursus/training dan wel na deelname aan een intervisiebijeenkomst bij Honig Coaching B.V. en/of bij haar bedrijfsonderdelen The Practical Lawyer Online en Lawyers2meet opleidingspunten ontvangen voor de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) en andere juridische of aanverwante beroepsgroepen.

Contactgegevens

Honig Coaching B.V.

Ramstraat 23 (secretariaat en correspondentieadres)
3581 HC Utrecht
T: +31 (0)30 25 169 16
W: www.honigcoaching.nl
E: info@honigcoaching.nl

Lawyers2meet
T: +31 (0)30 25 169 16
W: www.lawyers2meet.nl
E: info@lawyers2meet.nl

The Practical Lawyer Online
T: +31 (0)30 25 169 16
W: www.thepracticallawyeronline.nl
E: info@thepracticallawyeronline.nl